Tietoa meistä

Ajabs Suomi

Yrityksemme tarina alkoi yhteistyöstä Ruotsalaisen Ajab Smiden kanssa. Saimme tehtäväksi lanseerata Suomeen heidän kehittämiä, patentoimia ja valmistamia tuotteita joista erityisen kiinnostavia oli uuden sukupolven maa-ankkurit eli asennusjalat joilla voi asentaa helposti ja nopeasti esimerkiksi liikennemerkkejä.

Tuotteiden ja erityisesti asennuksiin käytettävien työkalujen ja menetelmien kehittäminen sekä testaaminen Suomen olosuhteisiin on ollut monen vuoden pitkäjänteinen työ. Kehitystyön aikana olemme tehneet mittavaa markkinatutkimusta ja suunnitelleet, valmistaneet ja testanneet parhaat mahdolliset työkalut kesä- ja talviasennuksiin Suomen tarpeet ja olosuhteet huomioiden.

Olemme panostaneet käytön helppouteen, ilmastomuutosten huomioimiseen ja kustannustehokkuuden saavuttamiseen. Kehitystyön aikana olemme luoneet hyvät verkostot ja yhteistyömallin viranomaisten kuten Väylävirsto sekä kaupunki- ja kuntainfran johtavien ammattilaisten kanssa.

Kari Aittomaa

Kari on pitkän linjan myyntimies.

Kokemusta hänelle on kertynyt monista asiakasryhmistä sekä monien erilaisten tuotteiden myynnistä. Vuosien varrella Kari on työskennellyt niin julkishankintojen, tukkuliikkeiden ja yksityissektorin parissa.

Työuralle mahtuu myös yli kymmenen vuoden ura myyntityössä monikansallisessa yhtiössä. Kari on omistautunut työlleen ja sen kehittämiseen, mistä kertovat myös erilaiset luottamustoimet.

Vapaa-ajallaan Kari on harrastanut moottoriurheilua monin eri tavoin, eikä edes kilpa-ajo ole hänelle vierasta. Eräänä viimeisimmistä ralliprojekteista on kuvassa esiintyvä Ralli-Saab96, jota Kari rakensi ja entisöi pienimpiä yksityiskohtia myöden viiden vuoden ajan.

Jos etsit laadukkaita tuotteita, joissa yhdistyvät innovaatio, kestävyys ja helppous, olemme juuri se yritys, jota tarvitset. Ota yhteyttä meihin ja löydämme yhdessä parhaat ratkaisut!