Maa-ankkurit

Ajabs liikennemerkkien asennusjalka on perustus

MAA-ANKKURIT tuotteisiin kuuluu  LIIKENNEMERKKIEN asennusjalkojen
lisäksi ProFound ankkuroitavat asennusjalat joiden toimintaperiaatteesta selvitys alla sinisellä sekä mustalla pohjalla. ProFound tuotteiden asennus ja kohteet ovat erilaiset kuin liikennemerkeissä.

ProFound tuotteet sopivat erityisesti kohteisiin missä tulee rasituksia alhaalta
ylöspäin.Tuotteiden kokoja on 1,0 metristä 2,0 metriin.
Katso esimerkkejä kohteista alla olevista kuvista 1-2.

Räätälöitävyys

Pystymme innovatiivisen muotoilun ja räätälöityjen ratkaisujen avulla vastaamaan asiakkaan vaativiinkin toiveisiin. Tästä on todisteena suuri joukko tyytyväisiä asiakkaita.

Hyväksynnät

Testattuja ja hvväksyvtettyja SP Ruotsin teknillisessä tutkimuslaitoksessa. Lisätietoja osoitteesta https://www.ajabs.se

Maa-ankkurit

ProFound asennusjalka on perusta joka kestää sekä paino-, veto- että sivuttaiskuormitukset. ProFound asennusjalka antaa ainutlaatuiset mahdollisuudet ankkuroida mitä vain haluatkin mihin tahansa paikkaan – erittäin yksinkertaisesti ja taloudellisesti.

ProFound asennusjalan upottamiseen ei tarvita kaivauksia eikä valuja, eikä maavahinkojakaan synny. Asennusjalat voidaan upottaa maahan esimerkiksi paine- tai akkutyökalun  avulla. Työstä selviää yksikin henkilö, mihin vuodenaikaan tahansa, sekä maastossa että valmisalustoilla.

Asennusjalkoja löytyy eri kokoisina ja eri kiinnikkeillä varustettuina, riippuen minkälaisen rakenteen kannattamisesta on kyse.

Toimintaperiaate

ProFound asennusjalka koostuu sisäisestä harjateräksestä, jonka kärjessä on aukeava kruunu, sekä ulkoisesta, siivekkeellisestä putkesta. Upottaminen tapahtuu käsi- tai konekäyttöisellä painevasaralla tai kaivinkoneella painamalla.

Kun upotus on tehty, harjateräs vedetään ylöspäin vetotyökalulla ja kruunun segmentit aukeavat ympäröivään maaperään.

Ulkoinen putki lukitaan sisäistä harjaterästä vasten. Lukitus tapahtuu eri tavoin riippuen ankkurityypistä.

Kun ankkuri on paikallaan, siihen asennetaan adapteri, joka soveltuu rakennelmaan jonka ankkurin on tarkoitus kantaa.

Testattuja ja hyväksytetty SP Ruotsin teknillisessä tutkimuslaitoksessa.

Lisätietoja osoitteesta: www.ajabs.se

 

Lataa esite